Als er iets was dat ik gedacht had nooit te kunnen krijgen, was het anorexia. Ik hield van eten, van de gezelligheid die je tijdens eten kon delen en van calorieën tellen had ik geen kaas gegeten. Toch nam anorexia mijn leven over en veranderde ik compleet als mens. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost maar ik ben uit de greep gekomen. Ik heb mijn leven terug, mijn vrijheid terug en voel me weer elke dag een beetje meer mezelf... Anorexia beheerste niet alleen mijn leven maar ook het leven van mijn gezin en mijn naasten. Nog nooit hebben zij zich zo machteloos gevoeld! Ze zijn naast me blijven staan gedurende alle ups en downs en daar ben ik ze dankbaar voor!

 

 

Over de auteur

Britt was altijd een onzeker, zorgzaam en hardwerkend meisje. Haar onzekerheid sloeg door en ze ontwikkelde een depressie en een eetstoornis. Een eetstoornis die haar leven volledig overnam en haar persoonlijkheid veranderde. Stukje voor stukje, hapje voor hapje heeft ze zichzelf moeten overtuigen dat ze dit kon overwinnen en dat ze zichzelf terug kon vinden! Ze wilde weer kunnen genieten van momenten met zichzelf, haar man en haar vier prachtige kinderen. Er bestaat geen one-size-fits-all aanpak voor herstel van mentale problemen. Ze heeft moeten zoeken naar de aanpak die voor haar ging werken. Ze is gevallen en weer opgestaan, heeft gefaald en het anders geprobeerd. Het doel was altijd maar één ding: volledig herstellen van dat monster dat haar leven zo op de kop had gezet.

 

Het boek is uitgegeven door Boekscout. Het boek heeft een verkoopwaarde van 20,50 euro. Deze prijs is hetzelfde op alle verschillende websites waar mijn boek aangeboden zal worden.

 

 

Je kunt het boek op meerdere manieren bestellen:

 

Je kunt het via mij bestellen. Stuur me een dm, pm, sms, app, mail of neem de telefoon en bel me om mijn boek in jouw boekenkast te laten verschijnen. Ik wil je dan wel vragen om het boek bij mij af te halen of met mij af te spreken hoe we ervoor zorgen dat het boek bij jou terechtkomt. Wil je het laten verzenden naar je eigen adres, dan is het handiger om dit meteen via de uitgever te bestellen om  dubbele verzendkosten te voorkomen.

De link naar de website van de uitgever volgt hieronder. 

De link naar de website van BOL.COM volgt later. 

 

De bestelling van het boek word pas definitief na de betaling van de kosten.